Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου: 2easy® CMS isologismos

 

Περιγραφή

 

Το isologismos.2easy.gr είναι μια υπηρεσία η οποία σας βοηθάει να ανεβάσετε-δημοσιεύσετε τον ισολογισμό σας με ελάχιστο κόστος σε δικό σας domain name. Σύμφωνα με το άρθρο 232 του Ν.4071/2012 οι δημοσιεύσεις των ισολογισμών και των λοιπών οικονομικών στοιχείων των ΑΕ και ΕΠΕ, πλέον γίνονται: Στις εταιρικές ιστοσελίδες των εταιριών που πρέπει οπωσδήποτε να είναι καταχωρημένες στο ΓΕΜΗ.

m-isologismos-.jpgΑν οι εταιρίες δεν έχουν ιστοσελίδα η δημοσίευση γίνεται υποχρεωτικά σε μία οικονομική εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας. Ο φάκελος με τα πρακτικά, το προσάρτημα, τον ισολογισμό, τα παράβολα, κλπ υποβάλλεται στο ΓΕΜΗ.

Για τη δημοσίευση ισολογισμού στο ΦΕΚ απαιτείται ειδική μακέτα σύμφωνα με τις οδηγίες της εφημερίδας της κυβέρνησης. Για τις εταιρίες που δεν διαθέτουν εταιρική ιστοσελίδα αναλαμβάνουμε με πολύ λογικές τιμές την κατασκευή της και την ανάρτηση των ισολογισμών τους σύμφωνα με το άρθρο 232 του Ν.4071/2012.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες

 

Ο μεγαλύτερος δικτυακός κατάλογος εταιριών επίπλου στήν Ελλάδας παρουσιάζετε στο www.epiplo.gr Λειτουργεί με το σύστημα 2easy® Portal